Home / Tag Archives: Шатев

Tag Archives: Шатев

Панихида за Павел Шатев

Денеска на Светонеделските гробишта во Битола во организација на Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ се одржа панихида за најпознатиот гемиџија и првиот министер за правда во Асномска Македонија, Павел Шатев. Павел Шатев,чиј гроб се наоѓа во Светонеделските гробишта ...

Read More »