Home / Tag Archives: школа

Tag Archives: школа

Под рефлектори младите заборавија на студот

Двеста деца кои работаат во младинските школи на фудбалскиот клуб Пелистер синоќа под рефлектори на ќумурното игралиште на пластичната трева го одработија заедничкиот тренинг со кои раководеа двајцата тренери гости србинот Драган Марјановиќ и англискиот стручњак Жажижи Шарауи. Секако , ...

Read More »

“Цермат“ вложува во младинската школа

Напоредно со проблемите со сениорската екипа, новиот управен одбор на Пелистер, отпочна нов концепт на работа на младинската школа на клубот, која ќе добие нов координатор и тренери и ќе има сосема поинаков начин на работа, во кој ќе бидат ...

Read More »

Објавен повикот за учество во првата генерација на школата за лидерство и јавни политики “Политеа“

Центарот за европски развој и интеграција објавува повик за учество во првата генерација на школата за лидерство и јавни политики “Политеа“. Повикот е отворен за сите кандидати на возраст од 18 до 26 години од подрачјето на Општина Битола. Школата ...

Read More »