Home / Tag Archives: Шпион

Tag Archives: Шпион

Изречени пресудите за аферата “ Шпион “

Во Основниотсуд “Скопје 2“  се изречени пресудите на обвинетите во аферата “ Шпион “. Петнаесет години затвор доби поранешниот агент на Агенцијата за разузнавање Марјан Ефремов, Ване Цветанов е осуден на три години, а генералот од МВР Горан Стојков на ...

Read More »