Home / Tag Archives: слободен

Tag Archives: слободен

Концерт на дуото Калиопе од Германија

Во рамките на Интерфест–Битола во понеделник, на 02 јули, со почеток во 20.00 часот во салата на Завод Музеј Битола ќе се одржи концерт на КАЛИОПЕ ДУО од Германија. Дуото е формирано во 2002 со поетското име на музата на ...

Read More »

Студентите се информираа за Законот за слободен пристап до информации

Денеска во Општина Битола во организација на Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информации од јавен карактер, Универзитетот и Општина Битола под покровителство на ОБСЕ се организираше настан посветен на студентите се со цел тие да се ...

Read More »