Home / Tag Archives: сметки

Tag Archives: сметки

Пред бегството Груевски испразнил 35 сметки и подигнал 230.000 евра

Никола Груевски успеал да повлече околу 230 илјади евра, без да стравува од истражните органи. Пред да избега од Македонија, испразнил 35 банкарски сметки кои ги имал во државата. Од Финансиската полиција за ТВ21 велат дека тие не се надлежни ...

Read More »

18 општини со блокирани сметки, изборните комисии ќе ги плаќа Владата

На 18 Општини низ Македонија им се блокирани сметките поради неподмирени долгови по повеќе основи. Меѓу овие општини се Охрид, Струга, Куманово, Ресен, Делчево и Тетово. Општините не можат да ги вршат потребните финансиски трансакции, но проблемот може и да ...

Read More »

Општина Битола отвори донаторски сметки за помош од поплавите

За побрзо надминување на последиците настанати од поплавите, Општина Битола отвори донаторски сметки. Општина Битола – за уплата во денари Наменска сметка за елементарни непогоди Жиро сметка: 703014002978971 Приходно конто: 725916 Програма: 00     Општина Битола – за уплата ...

Read More »

Сметки за донации за Општина Новаци

СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ ЗА ЕЛЕМЕНТАРНАТА НЕПОГОДА – ПОПЛАВИ КОИ ЈА ЗАФАТИЈА ОПШТИНА НОВАЦИ ТРЕЗОРСКА СМЕТКА 100000000063095 СМЕТКА ЗА ДОНАЦИИ 749014004578978 ПРИХОДНО КОНТО 725916 ПРОГРАМА 00     Account details For payments in USD only Correspondent bank details: CITIBANK NA NEW ...

Read More »

УЈП контролираше 50 објекти и “заработи “ 69.000 евра

По дупењето на гумите на 6-те службени возила на Регионалната дирекција во Битола, УЈП Битола како што најави не само што не се повлече пред заканите на насилниците туку ги засили и заостри контролите. Дванаесет тима на даночни инспектори, во ...

Read More »