Home / Tag Archives: снимкки

Tag Archives: снимкки

Нинџа имал колекција од аудио снимки и фотографии

Судењето за случувањата во Собранието на Република Македонија на 27 април минатата година се одложува за 20 декември, кога ќе треба да бидат изведени дополнителни докази предложени од одбраната на обвинетите. Дополнителни докази има одбраната на обвинетите Крсто Мукоски, Митко ...

Read More »