Home / Tag Archives: социјал

Tag Archives: социјал

Младите социјал демократи се служат со лаги и измислици

Во врска со изнесените ставови од младите социјалдемократи со прес конференција денес се јавија младите од УМС. Оние кои манипулираат со граѓаните се токму оние лица кои во овој момент изигруваат власт. За потсетување: кога ВМРО-ДПМНЕ беше на власт, младите ...

Read More »