Home / Tag Archives: сопартијци

Tag Archives: сопартијци

Заев не ја активира” бомбата“ во Битола

Иако, кога најави дека ќе кажи нешто повеќе за темата која во последно време најмногу ја преокупира (политичката) јавност во Македонија, а таа е “ бомбата “ на Заев, доби огромен аплауз,  сепак Заев избегна да ја “ активира бомбата” ...

Read More »