Don't Miss
Home / Tag Archives: Спиро

Tag Archives: Спиро

Се укинува екстерното испитување

Утре пред собраниските комисии  на маса ќе се најдат неколку закони, мегу кои и законот за полагање на екстерно тестирање. -Оваа година екстерно тестирање нема да има, изјави Рената Тренеска-Дескоска – кандидатка за министерка за образование СДСМ. Ваквата мерка екс-министерот ...

Read More »