Home / Tag Archives: srednokolci

Tag Archives: srednokolci

Аеро загадувањето не е политички проблем

                   Во врска со аерозагадувањето денес прес конференција одржаа младите социјал демократи. -Денес би сакал да им се обратам на средношколците а во дел и на основците од повисоките класови во училиштата во Општина Битола. Почитувани средношколци, јас и моите ...

Read More »