Home / Tag Archives: сретнал

Tag Archives: сретнал

Зоран Заев:Сведокот призна дека ме местел за поткупот!

Шестчасовното сведочење на струмичкиот бизнисмен Иван Николов Сачавалиев започна со тврдење дека Заев му барал поткуп од три евра за метар квадратен, едно за себе, едно за Црквата и едно за партијата, а заврши со тоа дека го наведувал Заев ...

Read More »