Don't Miss
Home / Tag Archives: стан.Битола.долари

Tag Archives: стан.Битола.долари

Од стан во Битола украдени 32.700 долари

За сега непознати крадци  од стан во Битола украле 32.700 долари. Како што информира денеска Министерството за внатрешни работи, Б.К. во полициската станица во Битола пријавила дека вчера во периодот од 08.00 до 17.45 часот непознат сторител извршил тешка кражба ...

Read More »