Home / Tag Archives: станици

Tag Archives: станици

Не функционираат мерните станици за мерење нa квалитетoт на воздухот

Од синоќа, по еден часот по полноќ не функционираат мерните станици за мерење  нa квалитетoт на воздухот во Македонија. Во ист момент престанале со работа шест од седумте станици на територијата на Скопје, со исклучок на една , која работела ...

Read More »