Don't Miss
Home / Tag Archives: Степановски

Tag Archives: Степановски

Горан Степановски:СДС е хунта. Од Жабени ќе направи прифатен центар за мигранти

На 15 октомври граѓаните на Битола требаше да се изјаснуваат и на референдум за мигрантите, но владеачката хунта на СДС најде начин да им го забрани тоа право. Се прашуваме – дали токму ветената послушност и соработка  во врска со ...

Read More »