Home / Tag Archives: струја. Иван чулакоски

Tag Archives: струја. Иван чулакоски

Битолчани да плаќаат субвенционирана цена на струјата

По предлог на независната група “Поинаку“  советниците донесоа едногласна одлука  да  го прифати предлогот градоначалничката на Битола Наташа Петровска  да побара од Владата на првата следна седница Битола да добие субвенционирана цена на струјата поради загадувањето што го трпи од ...

Read More »