Home / Tag Archives: Студентски Пленум

Tag Archives: Студентски Пленум

Битолските студенти прогласија Автономна зона на Техничкиот факултет

Битолските студенти ја искажаа својата поддршка за колегите од Скопскиот универзитет  и денес прогласија Автономна зона на Техничкиот факултет во Битола. Студентите ги повикаа сите заинтересирани да се приклучат во окупацијата на факултетите, која доаѓа како крајно решение на студентите ...

Read More »