Home / Tag Archives: сурогат

Tag Archives: сурогат

Сурогат мајка роди близначиња за својата ќерка

Во болницата Плодост вработените деновиве постигнаа нов успех. 51-годишна жена како сурогат мајка роди две близначиња. Сурогат мајката на свет донесе две близначиња за нејзината ќерка. Реткото сурогат мајчинство го овозможи  тимот за ин витро фертилизација (ИВФ)  предводен од прим. Д-р ...

Read More »