Home / Tag Archives: Тачков

Tag Archives: Тачков

Јорго Огненовски и Кирче Ташков ги собраа потписите за градоначалници

Во трката з аградоначалник на Битола ќе земат учество и двајца независни кандидати. Тоа се екс советникот во Советот на Битола, Кирче Ташков, како и артистот и познат битолски спортист Јорго Огнеовски, кој живее и работи во Холивуд. Јорго Огненовски ...

Read More »