Don't Miss
Home / Tag Archives: текови

Tag Archives: текови

Илиоски најави нови 3 кружни текови

Во нашата Програма за Битола предвидуваме неколку инфраструктурни и сообраќајни мерки кои ќе значат побрзо, поефикасно и побезбедно движење низ градот и истовремено намалување на емисијата на штетни издувни гасови од моторните возила. Ќе направиме целосна промена на сообраќајниот режим ...

Read More »