Home / Tag Archives: терористи

Tag Archives: терористи

Сите кои сакаат да и’ нанесат зло на Македонија, ќе завршат како оваа групација

Премиерот Никола Груевски, при своето обраќање во Владата, кажа дека ова се најтешки денови во неговиот живот, откако во полициската акција против терористичка групација во Куманово, животот го загубија осум припадници на безбедносните сили. -Во земјава илегално влегле 40 лица, со ...

Read More »