Home / Tag Archives: труд и социјала

Tag Archives: труд и социјала

Свечено отворен Старскиот дом “Свети Спас“ во селото Кравари

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов денеска свечено го отвори приватниот дом за Стари лица во битолското село Кравари, “Свети Спас“ кој важи за еден од најопремените и најсовремените објекти з згрижување на стари лица не само во ...

Read More »

Меморандум за соработка потпишаа министерите за труд и социјала на Македонија и Естонија

Министерот за труд и социјална политика, Диме Спасов и министерот за социјална заштита на Естонија, Хелмен Кит и министерот за здравство и труд на Естонија, Урмас Крусе потпишаа Меморандум за соработка помеѓу Министерството за труд и социјална политика на Република ...

Read More »