Home / Tag Archives: Турс

Tag Archives: Турс

ЕСМ бара извинување од Ивица Томовски и ВМРО ДПМНЕ

Во врска со информациите кои ги пласира Ивица Томовски од ВМРО ДПМНЕ за наводна продажба на Елем турс со реакција се јавија од ЕСМ.В о врска со информациите кои ги пласира Ивица Томовски Вработениот во Елемтурс, фирма-ќерка на АД ЕСМ, ...

Read More »

Проект за Пелистер:“Еко страна за зима без мана“

„Покажи еко-страна за зима без мана“ е настанот што денеска се одржа на Пелистер. Станува збор за подигнување на свеста за заштита на Националниот парк „Пелистер“. Во пресрет на новата зимска сезона, идентификувајќи ја потребата за креирање на одржливи решенија ...

Read More »