Don't Miss
Home / Tag Archives: улица Захарија Шумљанска

Tag Archives: улица Захарија Шумљанска

Реализиран проектот за реконструкција на улицата „Захарија Шумљанска“

Градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, изврши увид на завршните активности за реконструкција на улица „Захарија Шумљанска“. -Со асфалтирањето на улицата, проектот се финализира, со што се реализира долгогодишното барање на граѓаните, за обезбедување на соодветен пристап до Светонеделските гробишта-информираат ...

Read More »