Home / Tag Archives: Унија на жени

Tag Archives: Унија на жени

Трибина на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ за превенција од заразна жолтица

Унијата на жени на ВМРО -ДПМНЕ Битола, во рамките на своите редовни активности, одржа трибина на тема превенција од вирусен хепатититс А – заразна жолтица, актуелна тема во изминатиов период. Пред присутните за жолтицата зборуваше примариус д-р Лилјана Милевска, а ...

Read More »