Don't Miss
Home / Tag Archives: УПОЗ

Tag Archives: УПОЗ

Утре продолжува конгресот на ССМ

Сојузот на синдикати на Македонија утре ќе го продолжи Вонредниот конгрес којшто беше прекинат на 11 ноември, а на кој требаше да биде избран нов претседател на ССМ. Продолжението на конгресот е закажано за 12 часот, а ќе се одржи ...

Read More »