Home / Tag Archives: урбан

Tag Archives: урбан

Промовиран “Урбан ѕид“ за креативно изразување

На ракометното игралиште, беше промовиран проектот Урбан ѕид , што  е инициран од страна на Агенцијата за млади и спорт, а се реализира во соработка со општина Битола. Проектот има за цел да ги стимулира младите луѓе, да го искажат ...

Read More »