Home / Tag Archives: успешна

Tag Archives: успешна

ФГСРМ годината ја заврши успешно

Во организација на ФГСРМ, во викендот што остана зад нас, во хотелот ,,Слив” во Виница, се одржа изборот на најдобрите гимнастичари и гимнастичарки за оваа година. Пред тоа Извршниот одбор ја одржа завршната седница за оваа година на која беше ...

Read More »

Диме Спасов: За неколку месеци вработени 4.300 млади на возраст до 29 години

Министерот за труд и социјална политика Диме Спасов, вчера во Битола посочи дека за неколку месеци, вработени се вкупно 4.300 млади на возраст до 29 години, благодарение на поволностите за компаниите што ги овозможи Владата на Република Македонија. -Преку овие ...

Read More »