Home / Tag Archives: Уставе

Tag Archives: Уставе

Зијадин Села ќе го оспори Законот за амнестија на Уставен суд

Алијансата за Албанците најави дека ќе поднесе иницијатива до Уставен суд за оценување на уставноста на Законот за амнестија. – Собранието по скратена постапка донесе закон за амнестија. Со Законот ќе бидат амнестирани одредени луѓе директно вмешани во настаните од ...

Read More »