Home / Tag Archives: Вера

Tag Archives: Вера

Година на премрежја

Уште само четири дена не делат од 31 декември, кога ќе се збогуваме со Старата  2018 и ќе ја дочекаме Новата  2019 година. За неколку дена и оваа 2018 година, која ја дочекавме со толку многу надежи и посакувања за  ...

Read More »

“Транскоп” ги наплаќа и потврдите за работен стаж

Живееме во време на пазарно општество каде се се плаќа и наплаќа. Во последно време сведоци сме на разни трошоци кои ги плаќаат граѓаните за добивање на  разни документи, потврди или  сметки… Но досега не сме слушнале една фирма да ...

Read More »