Home / Tag Archives: Владата. одлука

Tag Archives: Владата. одлука

Владата донесе дополнителни ограничувања на движењето на граѓаните

На 26-тата седница на Владата на Република Северна Македонија е донесена одлука за измени и дополнувања на одлуката за ограничување на движењето на граѓаните на целата територија во земјата. Забраната за движење за сите граѓани од 21:00 до 06:00 часот, ...

Read More »