Home / Tag Archives: Владе

Tag Archives: Владе

Владе Георгиевски – вд директор на “ Таки Даскало“

По изборот на Елизабета наумосвка за заменик министер за образование и наука, Владе Ѓоргиевски е новиот ве-де директор на средното општинско училиште „Таки Даскало“ во Битола. Ѓоргиевски  е професор по мир толеранција и одбрана, а во моментот работи како библиотекар ...

Read More »