Home / Tag Archives: ВМРО НП

Tag Archives: ВМРО НП

Расцеп во ВМРО НП

Во ВМРО Народна се случи вистински расцеп. Додека локалниот лидер на партијата Горан Невеновски му дава поддршка на кандидатот на ВМРО ДПМНЕ  за градоначалник Зоран Илиоски, членството на партијата му дава поддршка на кандидатката на СДСМ Наташа Петровска. Според информациите ...

Read More »

ВМРО Народна со поддршка за Наташа Петровска

И покрај апелот на локалниот лидер на ВМРО Народна Горан Невеновски членството на  оваа партија на престојните локални избори да му ја дадат поддршката на кандидатот на ВМРО ДПМНЕ, Зоран Илиоски,  сепак членството не го послуша неговиот апел и одлучи ...

Read More »