Don't Miss
Home / Tag Archives: востание

Tag Archives: востание

Уште едно предвремено “востание” во ВМРО ДПМНЕ

Само што лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски ги најави реформите во партијата, на политичката сцена се јавија  членови на партијата,  кои побараа реформи во ВМРО ДПМНЕ. Легитимирајќи се во јавноста како  членови на Републичкиот изборен штаб за реформи на ...

Read More »