Don't Miss
Home / Tag Archives: вредни

Tag Archives: вредни

Кривична против битолчани кои се обиделе да шверцуваат вредни артефакти во странство

СВР Битола, во два одделни случаи, поднесе кривични пријави за присвојување, оштетување или уништување и изнесување во странство на добра под привремена заштита или културно наследство или природни реткости. -Во првиот случај пријава е поднесена против К.Т.(64) од Битола, Т.Н.(31) ...

Read More »