Home / Tag Archives: времиња

Tag Archives: времиња

Министерката за финансии ги објасни финансиските пакет марки

Транспарентноста во јавните финансии не познава добри и лоши времиња. Тука всушност уште повеќе се гледа и дали некоја Влада води отворени финансии или не. Како што известувавме за буџетот во добри времиња – јавно и транспарентно информираме и во ...

Read More »