Home / Tag Archives: задгранични комитети

Tag Archives: задгранични комитети

Средба на Груевски со задграничните комитети

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вчера заедно со дел од членовите на ИК на ВМРО-ДПМНЕ одржа средба со претставниците на задграничните комитети на ВМРО-ДПМНЕ, информираат од партијата. „На средбата се разговараше околу актуелната политичка состојба во Република Македонија и проблемите ...

Read More »