Don't Miss
Home / Tag Archives: задраство

Tag Archives: задраство

Гоце Чакаровски, заменик министер за здравство

Битолскиот гинеколог, Гоце Чакаровски е  новиот заменик министер за здравство во Кабинетот на Владата на Зоран Заев. Чакаровски, кој работи како гинеколог во Клиничката болница во Битола, на оваа функција беше предложен од партијата на СДСМ,     Тој во изминатиот период ...

Read More »