Home / Tag Archives: заедничка

Tag Archives: заедничка

Штипскиот Музеј потпиша договор за соработка со Меѓународниот Славјански универзитет

Директорот на Заводот за заштита на спомениците на културата и Музеј на град Штип, Зоран Читкушев и ректорот на Меѓународниот Славјански универзитет „Гаврило Романович“-Державин“ – Свети Николе и Битола, Душан Николовски денеска потпишаа Договор за соработка со цел студентите, но ...

Read More »