Home / Tag Archives: закуп

Tag Archives: закуп

Владино корумпирање на медиумите со народни пари

Владата на Никола Груевски за реклами и пропаганда во медиумите од 2008 до 2015 година потрошила 38 милиони евра. Како што информира портпаролот на Владата Миле Бошњаковски на прес конференцијата, се работи за кампањите за трето дете, против абортус, Истражи ...

Read More »