Home / Tag Archives: занимални

Tag Archives: занимални

Нови три занимални отворени во детските градинки во Битола

                    Во три од постоечките девет градинки во рамките на ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“ во Битола  почнaa со работа дополнителни занимални, кои на почеток ќе згрижуваат 75 нови деца.  Во присуство на градоначалничката на Битола  Наташа Петровска, претседателот на Советот, ...

Read More »