Home / Tag Archives: затвореници

Tag Archives: затвореници

Битолските затвореници со една желба – што побрзо да излезат на слобода

                       Во пресрет на Новата година  во затворот “Црн мост“   Атмосферата во битолскиот затвор „Црн мост“ беше вообичаена. По ништо не можеше да се добие впечаток дека сме на прагот на Новата година. Немаше украсени дрвја, светилки, лампиони и ...

Read More »