Home / Tag Archives: зголемена

Tag Archives: зголемена

Зголемена потрошувачката на вода во Битола

Јавното комунално претпријатие „Водовод“-Битола соопшти дека во овие два дена регистирана е рекордна потрошувачка на вода за пиење. Според директорот на ЈКП „Водовод“-Битола Горан Стефановски, синоќа во периодот од 18 до 22 часот била регистрирана потрошувачка на вода од 700 ...

Read More »

Комерцијална банка во нови простории

Филијалата на Комерцијална банка Битола од денеска се пресели во нови простории. Наместо во просториите на Центарот за култура, филијалата на Комерцијална банка од денеска се пресели во свои, сопствени простории, во стоковната куќа “ Марди “, кај старата автобуска ...

Read More »