Home / Tag Archives: женско

Tag Archives: женско

Во Битола првото бебе женско

                                       Ако денот по утрото се познава 2020 година ќе биде бериќетна во Битола.           Првото новороденче, кое се породи во Клиничката болница во Битола, само 5 минути по полноќ е женско.           Мајката Анита Мојсовска, на која ова ...

Read More »