Don't Miss
Home / Колумни / “Татовци” во кожата на Калимеро

“Татовци” во кожата на Калимеро

Некои рекле. Надежта последна умира. Но на само ден пред испраќањето на старата 2014  и дочекот на новата 2015 година и надежта почна да ги напушта штедачите на ТАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*