Home / Uncategorized / Тошевски на местото на Борче Димитровски

Тошевски на местото на Борче Димитровски

Иванчо Тошевски, е новиот лидер на ВМРО ДПМНЕ. Тој доага на местото на сега веќе екс лидерот Борче Димитровски.

Ова е одлучено на последната седница на ИК  на ВМРО-ДПМНЕ во Битола.

Од четворица кандидати колку што останаа во најтесниот избор ИК се одлучи за Иванчо Тошевски, кој е и актуелен советник во Советот.

Иванчо Тошевски  е член на  ВМРО ДПМНЕ  од 1998 година.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*