Home / Uncategorized / “Транспортер“ одложен за 10 септември

“Транспортер“ одложен за 10 септември

Судскиот процес “ Транспортер “ е одложен за 10 септември.

На последното судење се прочитаа нови докази така што сега од вкупно 2050 предложени докази стигнато е само до 130 доказ.

Поради обврски на судечкиот судија судењето беше прекинато и е одложено за 10 септември, кога ќе продолжи судскиот процес и кога ќе се читаат новите докази.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*