Home / Uncategorized / Транспортер одложен за 31 јануари

Транспортер одложен за 31 јануари

Судењето за предметот „Транспортер“ на СЈО е одложено за 31 јануари.

Одложувањето, според новоименуваната судијка во случајот Добрила Кацарска, е поради поднесена жалба во Апелацискиот суд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*