Don't Miss
Home / Вести / Утре се отвора битолскиот затвор

Утре се отвора битолскиот затвор

Утре во Битола свечено ќе биде отворен битолскиот затвор.

Битолскиот затвор е целосно реновиран со европски пари и е изгреден по сите европски и светски стандарди.

За реновирањето на затворот, кое траеше подолго од 1,5 година потрошени се околу 1,5 милиони евра.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*