Home / Uncategorized / В четврток седница на Советот

В четврток седница на Советот

В четврток Советот ќе ја одржи својата четврта седниц. На дневен ред се голем број точки.

На седницата ќе бидат разрешени старите Управни и Надозори одбори а ќе бидат именувани нови.

Со тоа практично ќе се отвори патот за смена на директорите во сите основни и средни училишта, како и јавните претпријатија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*