Home / Uncategorized / В среда конститутивна седница на новиот Совет

В среда конститутивна седница на новиот Совет

В среда,на 25 октомври ќе се одржи конститутивната седница на новиот Градски совет.

На седницата се очекува да биде избран и претседателот на Советот.

Среда, пред седницата на Советот треба да се изврши и примопредавање на кабинетот на градоначалникот.

Дали Талески ќе собера храброст и ќе ги предаде клучевите од Кабинетот останува да се види, бидејки Талески од пред неколку дена заедно со Бончановски си зедоа годишни одмори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*